Новини СКУ

UNIC розпочинає програму наставництва молодих жінок

22 червня у Барселоні було оголошено про організацію програму наставництва молодих жінок зі сфери кіноіндустрії. Таке рішення пов'язане з виступом президента UNIC, який завершився висновком, що аби відповідати на змінні потреби сучасного суспільства, треба внести різноманіття у професійну сферу кіноіндустрії, заохочуючи молодих жінок-професіоналів.

зображення з сайту thebalance.com зображення з сайту thebalance.com


Програма надасть шістьом професіоналам жіночого роду зі сфери Європейських кінотеатрів унікальну можливість отримати 1 на 1 кар'єрні поради від групи старших жінок-керівників, які вирізнилися своїми лідерськими якостями та успішністю в бізнесі.
Найуспішніші жінки індустрії долучилися до програми як ментори. Це Една Епельбаум - президент Шведської асоціації кінотеатрів; Монтсе Ґіл - віце-президент Paramount Pictures Spain;Вероніка Ліндгольм - генеральний директор Finnkino, Фінляндія; Корін Зібо - директор Cinema & Leisure у компанії Coca-Cola в Бельгії; Ді Вассілі - виконавчий директро HR-групи VUE Entertainment International, Великобританія; Мішель Вольш - головний операційний директор VOX Cinemas, ОАЕ.
Президент ЮНІКу Філ Клеп прокоментував організацію програми наступним чином:
"Більш широка представленість жінок на високих посадаї у нашій індустрії є не лише питанням справедливості; це також ключ до зростання бізнесу та кращого управління. Ясно, що багато що можна зробити, аби заохотити та розширити можливості нових жінок-професіоналів у кінодемонстрації, особливо через визначення зразків для наслідування та встановлення механізмів підтримки жінок з високим потенціалом.
Запускаючи цей експеримент, ЮНІК сподівається допомогти зробити невеликі кроки у зверненні до цієї проблеми. Ми не претендуємо на фінальну відповідь. Але ми сподіваємося, що це буде початком.
Ми щиро вдячні усім наставникам та наставницям, які долучилися до програми, та бажаємо їм захоплюючого та розширюючого можливості року".

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Новини кінопрокату